Skip to Content

Datahantering

Hantera, förbered, berika och dela dina GIS-data

Tillgången till data är större än någonsin, kommer från alla slags källor och ökar hela tiden. Oavsett om det handlar om rasterdata, 3D-data, data i realtid, konsumentdata, miljödata, sensordata eller någon annan typ av data så kan du organisera och hantera datan med ArcGIS. Det ger din verksamhet faktabaserade underlag som leder till nya insikter och bättre beslut. Med ArcGIS i centrum av er geografiska datalagring och arbetsflöden kan ni bättre samla in, lagra, ajourhålla, förbereda och dela era data. 

Samla in den rätta datan

För att snabbt komma igång med ditt arbetsflöde och få tillgång till rätt data behöver du samla in den, koppla upp till befintliga data eller utnyttja den data som redan finns i The Living Atlas. Med ArcGIS har du verktygen för att samla in de data du behöver. ArcGIS stödjer en mängd dataformat och erbjuder en hel uppsättning av appar för datainsamling. 

Det digitala fältarbetet
Upptäck The Living Atlas

Lagra data efter egna preferenser

Med ArcGIS kan du lagra dina data varhelst du vill. Koppla ihop existerande databaser och lägg till livedataströmmar för att skapa de kartor och analyser du behöver. Saknar du en egen databas? Lagring ingår i ArcGIS Enterprise och ArcGIS Online, och utrymmet växer i takt med att dina data utökas. 

Läs mer om ArcGIS Online
Läs mer om ArcGIS Enterprise

Arbeta smartare med felfri data

Med ArcGIS får du tillgång till korrekt data som uppdateras löpande, dygnet runt. Olika verktyg hjälper dig att automatisera dataprocesser och att städa upp i dina data via ett antal kontrollsteg. Det säkerställer kvalitativ och felfri data. Sätt upp regler utifrån användare eller system för att bevara datans attribut och geografiska integritet. Redigera på datorn, på webben eller i mobila appar. 

Till ArcGIS Pro

Kvalitetssäkrad data nära till hands

Data förberedd och klar för analys är avgörande för kartering, visualisering och modellering. Använd verktygen i ArcGIS för att förbereda datan, från enkel till komplex. Få svar på de små och stora frågorna din organisation har. De många olika sätt du kan hantera data på gör att du kan visualisera, berika och modellera dina data precis som önskat. Eller kick-starta ditt arbete genom att dra nytta av The Living Atlas, fullproppad med kvalitetssäkrad data. 

Läs mer om ArcGIS Pro
Kartering och visualisering

Ge fler tillgång till värdefull data

Att kunna ge hela bilden bakom dina data är viktigt för att andra verkligen ska förstå vad du vill säga och göra det du hoppas på. Sprid dina informationsprodukter för att belysa viktiga frågor och samarbeta med andra för att lösa problem. Via ArcGIS delar du dina data och kartor med vem du till, från utvalda grupper till den breda allmänheten. En mängd olika ArcGIS-produkter för att visualisera och kommunicera data hjälper dig.

ArcGIS Dashboards ger översikt

Nyfiken och vill veta mer?

arcmap-blog-48

Skicka ett meddelande

Eller fyll i ett formulär

Kontakta oss

Välkommen att ringa

0771-98 48 00