Skip to Content

Data utgör utgångspunkten

Med bättre kunskap om vår planet krävs mindre tid för att fatta faktabaserade beslut. Få ännu djupare förståelse genom att dra nytta av redan tillgängliga och tillförlitliga datalager, redo att användas direkt.

Living Atlas of the World


Med ArcGIS Living Atlas of the World får du tillgång den främsta världstäckande samling av geografisk information. Här hittar du kartor, appar och datalager som kan börja användas direkt. Med ArcGIS får du tillgång till bland annat dessa lager:

Bilder av världen

Flygfoton och satellitbilder av världen, med en upplösning på en meter eller bättre, komplett med politiska gränser och namn på platser är perfekt när du behöver en verklig referens.

Utforska bilder av världen

Världstäckande terräng- och höjddata

Global multiupplöst höjdtjänst att använda i analys, med funktioner för härledda produkter såsom en lutning, lutningsriktning eller terrängskuggning.

Läs mer om höjdlager

Landsat 8 och GLS

Multispektrala globala bilder i tidsserie från Landsat 8, med 15 meter och 30 meters upplösning, samt äldre bilder från fem epoker mellan 1990 och 2010. Uppdateras dagligen.

Betrakta jorden på ett unikt sätt

Sentinel-2

Multispektrala bilder i tidsserier från Sentinel-2, med 10 meter och 20 meters upplösning med global täckning. Se hur världen förändras. Uppdateras dagligen.

Utforska Sentinel-2

Bilder över Arktis

Bilder över Arktis med en upplösning på 15 meter från TerraColor.

Utforska Arktis

MODIS

MODIS (The Moderate Resolution Imaging Spectroradiometer) är en del av det system NASA använder för att observera jorden: Earth Observing System (EOS) med Terra- och Aqua-satelliter.

Se MODIS-bilder

Äldre bilder i appen Wayback Imagery

Ett arkiv av bakgrundskartor som ger tillgång till fler än 80 versioner av bilder över världen, samlade under de senaste fem åren.

Kika i arkivet

Bilder av premiumkvalitet


Esri samarbetar med fler stora bildleverantörer för att ge dig tillgång till värdefull och ny data. Här är några leverantörer som du kan utforska:

Hexagon

30 centimeter högupplösta multispektrala landbilder över USA och delar av Europa, fångade med de senaste luftburna sensorerna i Leica Geosystems.

Prova Hexagon gratis

Vexcel Imaging

Högupplösta bilder över USA, samt över storstadsområden från hela världen.

Få åtkomst till och dela ditt innehåll


Få snabb tillgång till din organisations innehåll, internt eller från annan plats, via ArcGIS Image Server. Eller publicera och dela till ArcGIS Online.

Fjärranalys stöttar ditt projekt


Utforska en rik tillgång av bilder, appar och kartor som tillsammans bildar en intressant berättelse om vår planet och de utmaningar vi står inför. 

Nyfiken och vill veta mer?