Kartering och visualisering

Visualisera och förstå dina data geografiskt

Skapa interaktiva kartor som visualiserar dina data och ger nya insikter med hjälp av de många möjligheterna i ArcGIS. Avancerade analysappar hjälper dig att utvinna mer kunskap och med dataset tillgängliga från Esri kan du berika dina kartor ytterligare. Skräddarsy snygga och informativa kartor som engagerar och påverkar fler.

Gör datan geografisk

Fördela dina data på en karta och upptäck relationer och trender utifrån platser. Esris programvaror accepterar ett stort antal filtyper, inklusive kalkylblad, KML, GeoJSON och vanliga spatiala filer. Välj att lagra data själv på egna servrar, låta Esri göra det åt er, eller kombinera de båda möjligheterna.

Med geokodning förvandlar du adresser till punkter på en karta och genererar rutter för såväl bil och buss som cyklister och fotgängare. Skapa kartor som visar ny data så snart den är tillgänglig, det gör det lättare att fatta bättre beslut eftersom du har tillgång till det senaste underlaget. 

Mer om geokodning
Andra sätt att jobba med data

Kartor att integrera med

Med interaktiva kartor kan du och ditt team enklare utforska och uppdatera datan som är visualiserad. Zooma in i kartan för att synliggöra mer data och få fler insikter. Klicka på specifika platser i kartan för att få ytterligare information. Filtrera data och byt symbologin för att bredda perspektivet och avslöja nya mönster.

Använd kartorna även när tillgång till nätverk saknas. Ladda ner kartorna innan du beger dig iväg och få åtkomst till dem direkt via din mobil eller surfplatta. När du åter har uppkoppling synkroniseras all data du och teammedlemmar lagt till eller justerat. 

Testa en interaktiv karta
Använd karta utan nätverk

Förstå dina data

Utforska och får fler insikter från dina data genom att välja från en uppsättning analysverktyg, såsom körtider och buffertzoner. Smarta verktyg för färg, form och symbolsättning hjälper dig att skapa snygga och informativa kartor där viktig data träder fram. Experimentera med olika kartstilar för att hitta den som gör datan lättare att förstå och rätt beslut enklare att fatta.

Skapa syggare kartor
Utforska kartstilar

Berika din karta

Fördjupa din förståelse och belys relationer genom att addera ytterligare data såsom demografiska data, rasterdata, olika slags gränser samt livedataströmmar till din karta. ArcGIS Living Atlas of the World är den mest heltäckande globala samlingen av tillförlitlig geografisk information och är inkluderad i alla produkter från ArcGIS. 

Uftorska ArcGIS Living Atlas

Skräddarsy din karta

Välj färger, bakgrundskartor och skräddarsydd symbolik för att skapa kartor som ser ut precis som du vill ha dem eller följer organisationens grafiska profil. Designa egna bakgrundskartor eller ge kartan ett historiskt, modernt eller rentav ett mer lekfullt utseende. 

Exempel på bakgrundskartor

Dela din karta och dina insikter

Skapa appar där du både kan visa din karta och låta din publik interagera med den och dess data. Välj utifrån en mängd mallar för att skapa en app med bara några klick. Bädda enkelt in appen i din webbsida. Varje app har ett specifikt syfte och hjälper dig att sprida ditt budskap och skapa engagemang.

Vill du prova ArcGIS?

Gratis provperiod

Är du redo att köpa ArcGIS?

Köp

Frågor?

Skicka ett meddelande

Få svar via e-post.

Formulär

Välkommen att kontakt oss

0771-98 48 00