ArcGIS

Ett komplett GIS

Den professionella plattformen för hantering av geografisk data och analys

Förmågor i ArcGIS

ArcGIS är ett komplett geografiskt affärsstöd som hjälper dig att fatta bättre beslut. Genom att använda geografisk information kan du lättare visualisera, kartlägga och analysera information för att förstå trender och mönster för din verksamhet och vidta rätt åtgärder.

Previous
Next

KUNDCASE

Holmen

Skogsbolaget Holmen ser sina data som en resurs. Med en gemensam portal och strategi för att dela data effektiviserar de verksamheten.

Vad ingår i ArcGIS?

ArcGIS hjälper dig att ta smartare affärsbeslut. Nästan varje beslut har en geografisk dimension att ta hänsyn till. Genom att investera i en intelligent GIS plattform kan du enklare addera geografisk information till ditt beslutsunderlag och därmed ta bättre beslut.

Previous
Next

Anpassa installationen

Implementera ArcGIS snabbt och enkelt. Vi erbjuder flera olika sätt att installera plattformen på, så den bäst passar din organisation.

Arkitekturen bakom

Webbaserad lösning

Tack vare den webbaserade lösningen ArcGIS Online har du tillgång ditt GIS dygnet runt. ArcGIS Online är skalbart och enkelt att använda – det är bara att logga in.

Läs mer om ArcGIS Online

Egen installation

ArcGIS går utmärkt att installera på egna servrar och nätverk eller molnbaserade plattformar såsom AWS eller Microsoft Azure. Installera på en enhet eller i hela verksamheten.

Läs mer om ArcGIS Enterprise