Skip to Content

Dela och samarbeta

Vi kan göra mer tillsammans

Dela ditt arbete med vem som helst, var som helst. Samarbeta med kollegor i analysprojekt, dela arbetsflöden, kommunicera resultat och gör det möjligt för fler att utföra samma analyser och kunna fatta faktabaserade beslut. 

Gör det enkelt att dela med fler

Samarbeta, dela analysmodeller, resultat och verktyg med andra i ditt team, din organisation eller externa medlemmar – alltid på ett säkert sätt. Visa experter hur enkelt det är för dem att dela sina analyser och arbetsflöden med andra. Låt slutanvändare ta del av analysverktyg via lättanvända appar som engagerar. 

ArcGIS-appar för kommunikation
Guide: Sätt upp datadelning

Tillgängliggör analyser och resultat i hela organisationen

Låt dina analyser och dess resultat bli en naturlig del i beslutsprocessen genom att göra dem lättillgängliga för hela organisationen. Dela med dig av analyserna direkt från datorn, via molnet eller bakom brandväggar, i form av färdiga verktyg eller anteckningsböcker. Schemalägg dina analysmodeller för att säkerställa att din organisation alltid arbetar utifrån aktuella data. 

Visualisera data och karta
3 fördelar med delad översikt

Skapa presentationer som engagerar

Nå ut med dina data, analyser och resultat på ett sätt som skapar engagemang. Hjälp beslutsfattare att till fullo förstå dina slutsatser. Omvandla avancerade analyser till begripliga och interaktiva presentationer tack vare användarvänliga och inbyggda verktyg. Kombinera text, bild och videor med kartor. Dela med kollegor, kunder och externa intressenter.

Galleri över ArcGIS StoryMaps
Film: Intro till StoryMaps

Kundcase

Stad bjuder in till dialog

Helsingborg stad värderar en levande dialog högt, såväl internt i organisationen som externt med medborgarna. Som stöd har man implementerat ArcGIS.

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss