Skip to main content

Geografisk analys och datavetenskap

Analys med platsen som gemensam nämnare

Identifiera samband där det först inte verkar finnas några med hjälp av det mest heltäckande utbudet av metoder för analys och geografiska beräkningar. Utgå från plats och position för att avtäcka mönster som annars är dolda och förbättra modeller som förutspår framtiden. Högkvalitativ geografisk analys och datavetenskap ger ett värdefullt försprång.

Video

Utnyttja den fulla potentialen i dina data

Se dina data på nytt sätt, förbättra operativa processer och affärsbeslut – allt genom att dra full nytta av möjligheterna med geografiska data, karta och GIS.

Fördelar med ArcGIS från Esri

Dra nytta av geografin

ArcGIS-produkterna erbjuder den uppsättning av verktyg du behöver för att identifiera mönster, relationer, avvikelser och incidenter i gedigna mängder geografisk data, oavsett format och källa. Använd färdiga verktyg och funktioner för geografisk analys, maskininlärning och AI. 

Samarbetsvillig problemlösare

Hantera utmaningar och lös problem löpande på ett professionellt sätt. Med Esris användarvänliga geografiska informationssystem interagerar och arbetar du med verktyg och språk du redan är bekant med, som Python, Jupyter Notebooks och R. 

Geografisk data från hela världen

Använd unika och färdiga internationella dataset för att skapa sammanhang, som inkluderar bland annat kartor, appar och datalager. Komplettera till exempel med fördjupande demografiska och socioekonomiska data med över 15 000 olika variabler. 

En ledare att lita på

ArcGIS från Esri är den ledande programvaran och tjänsten för kartor och geografisk analys. ArcGIS används av över 75 procent av företagen på Fortunes 500-lista. Esri gör varje år stora investeringar i forskning och utveckling för att erbjuda innovativa lösningar som drar nytta av den allra senaste tekniken. 

Vill du prova ArcGIS?

Gratis provperiod

Är du redo att köpa ArcGIS?

Köp

Frågor?

Skicka ett meddelande

Få svar via e-post.

Formulär

Välkommen att kontakt oss

0771-98 48 00