Skip to Content

Oavsett bransch eller ditt företagets storlek kan du använda ArcGIS-plattformen för att lösa flera typer av utmaningar. Plattformen stödjer dig i din digitala transformation med allt från avancerade analyser till datadrivet beslutfattande. Du får en helhetsvy för bättre visualisering, insikter och kommunikation utifrån den geografiska dimensionen av data. Det betyder att du får ett kompetent verktyg för att optimera din verksamhet oavsett om det handlar om att öka den operativa effektiviteten, förvalta tillgångar eller utföra riskanalyser. 

Skapar nytta i alla typer av processer


Oavsett om du verkar inom offentlig eller privat verksamhet adresserar din verksamhet en specifik marknad eller område där du behöver vara konkurrenskraftig och effektiv. Genom att dra nytta av ArcGIS-plattformen kan din organisation generera affärsnytta inom flera områden.
Show More

Därför använder våra kunder ArcGIS

Nyttan med plattformen i hela organisationen

I den här filmen delar kunder i både privat och offentlig sektor med sig av sina erfarenheter kring ArcGIS-plattformen som beslutsstöd, ett verktyg för uppföljning och nav för behovs- och situationsanpassad information och samverkan.

En flexibel plattform för din organisations samlade utmaningar


Du väljer själv hur du vill arbeta med plattformen utifrån dina behov. Vill du ha en molnbaserad eller "on premise" lösning? Appar eller anpassade lösningar? Börja i mindre skala med ett urval funktioner? Du väljer det som passar din verksamhet. Nyckelfunktionerna finns där när du behöver dem.

Arkitekturen bakom
Molnbaserad
Med ArcGIS Online får du tillgång till plattformen oavsett var du befinner dig via ett användarvänligt webbgränssnitt. ArcGIS Online är skalbar och enkel att använda och du slipper tänka på uppdateringar.
Om ArcGIS Online
On premise
ArcGIS går utmärkt att installera på egna servrar och nätverk eller molnbaserade plattformar såsom AWS eller Microsoft Azure för att maximera säkerheten. Installera på en enhet eller i hela verksamheten.
Om ArcGIS Enterprise
Färdig funktionalitet
Välj mellan en stor mängd tillgänglig funktionalitet att konsumera beroende på dina behov. Det kan vara i en webbapplikation eller direkt i mobilen. Du sätter ihop de funktioner du behöver, utvecklat och klart.
Appar i ArcGIS
Öppen plattform
För utvecklare som vill bygga anpassade eller nya applikationer är ArcGIS-plattformen ett kraftfull alternativ. Det ger utvecklare stort urval av programvarukomponenter.
Utvecklare och ArcGIS

Nyfiken och vill veta mer?

Skicka ett meddelande

Eller fyll i ett formulär

Kontakta oss

Välkommen att ringa

0771-98 48 00