Drönaren skapar helt nya, effektiva och säkra sätt att samla in stora mängder data snabbt och ofta. Särskilt organisationer som har ett omfattande behov av ständigt ny och uppdaterad drönardata har ännu mer att vinna på att få ordning på alla sina drönare och drönarprojekt – i alla led. Effektivisera spridning och tillgänglighet av data i hela din organisation, med stöd av ArcGIS och Site Scan for ArcGIS. 

Du är redan nästan där


Det är enklare än du tror att i komma igång och arbeta med datainsamling med hjälp av drönare, även när du har stora och komplexa projekt. Har du redan ArcGIS i organisationen behöver du bara komplettera med Site Scan for ArcGIS. Det uppstår inga silos och inga andra system behövs. 

Site Scan for ArcGIS ger dig ett helt arbetsflöde för dina drönarprojekt, end to end. Planera, flyg, samla in, bearbeta, analysera och dela resultatet sömlöst som en del av ArcGIS. 

Täcker alla dina behov

Med Site Scan for ArcGIS kan du:

  • Hantera och administrera drönare, drönarflottor, drönarprojekt, piloter och behörigheter.
  • Utföra obegränsad drönardatabearbetning snabbt och kvalitativt i en skalbar miljö, direkt i molnet. Utan extra kostnad för datalagring.
  • Komma åt egna kartlager för flygplaneringen som du har enkel tillgång till via ditt ArcGIS.
  • Spara högupplösta bilder och flyghistorik automatisk. Upprepa flygningen om och om igen vid behov. 
Site Scan for ArcGIS på olika enheter

Kom igång snabbt

Det enklaste sättet att komma igång med datainsamling med drönare och Site Scan for ArcGIS är att välja något av de färdiga paketlösningarna för drönare i ArcGIS: 

  • Online Drone Mapping Collection 
  • Enterprise Drone Mapping and Analysis Collection

När valet är gjort har du alla verktyg på plats som du behöver för att kraftfullt och enkelt effektivisera drönararbetet, från start till mål.

Många möjligheter med ArcGIS Drone Collections
Ett helt arbetsflöde med Site Scan
1. Planera flygningen

Addera in kartlager från ArcGIS.
2. Samla in data

Flyg drönaren automatiskt ute i fält.
3. Bearbeta drönarbilder

Obegränsat i molnet. Spara ut önskat resultat.
4. Dela

Sprid via GIS-portalen eller utför vidare analys.

Prata med mig om drönare och Site Scan for ArcGIS


Daniel Hjalmers har mångårig erfarenhet av att jobba med GIS-användare. Han brinner för att skapa långsiktig framgång för både befintliga och nya kunder och stöttar dem att komma vidare på sin digitaliseringsresa, inte minst inom fältstöd och drönare i ArcGIS.