Skip to main content

Holmen

Så migrerade Holmen till ett modernt GIS

I en stor förändringsprocess kan det första steget ofta vara det svåraste: när man vet att något måste ske men inte hur det ska gå till. Holmen befann sig i det läget för några år sedan när det gällde GIS och data. Att besluta sig för en strategi och göra ett bra planeringsarbete var viktigt för att Holmen skulle lyckas.

Läs intervju

Kunden berättar

Lisa Nilsson, chef IT och beslutsstöd, och Emil Fahlén, virkesinköpare, på Holmen berättar från sina perspektiv om fördelarna med att gå ifrån en uppsjö av olika system och det gamla filbaserade arbetssättet till ett som är webbaserat och strukturerat i en GIS-plattform.

Se filmen

Tips för att lyckas

Lisa Nilsson är chef över IT och beslutstöd och drivande i arbetet att gå över till ett modernt GIS. Här delar hon med sig av sina bästa tips för att lyckas med en väl genomförd implementering.

Previous
Next

White paper

Implementation & drift av ArcGIS-plattformen

ArcGIS kompletterar och har potentialen att öka utväxlingen av organisationens verksamhets- och affärssystem. Detta white paper ger en introduktion till vilka möjligheter plattformen erbjuder och hur den implementeras i en ny eller befintlig IT-miljö.

Skicka till mig