Skip to main content

ArcGIS innehåll

Bygg ditt GIS på en stabil grund

Nyckelfärdiga kartor, datalager och appar sätter organisationens egna data i ett geografiskt sammanhang och ger det en ny mening. I ArcGIS ingår innehåll som är resultatet av de bästa datakällorna från kommersiella aktörer, öppna data och Esris användare. Du väljer själv om du vill få tillgång till innehållet via webbtjänster eller i organisationens egen IT-miljö.

 

Kartor, data och appar om allt mellan himmel och jord

Besök ArcGIS Living Atlas och få en överblick över allt som finns tillgängligt. Denna interaktiva, digitala atlas innehåller kartor, datalager och appar som är publicerade av både Esri, våra partners och ArcGIS-användare. Allt innehåll är naturligtvis säkert och granskat av Esri.

Utforska ArcGIS Living Atlas
Interaktiva appar

Bakgrundskartor

Globala bakgrundskartor i många kartografiska stilar och designade för att visa världen ur olika synvinklar finns tillgängliga för dig via ArcGIS Online. Alla dessa bakgrundskartor kan du enkelt inkludera i din egen karta, webbkarta eller andra ArcGIS-projekt.

Baskartor i Living Atlas
Esri Basemaps now include Places layer

Bilder och raster

I ArcGIS Online finns ett omfattande bibliotek av aktuella, högupplösta bilder och raster. Beroende på hur dina behov ser ut kan du välja mellan bland annat baskartor, höjddata, multispektrala eller händelserelaterade bilder och även historiska kartor.

Samlingen av bilder och raster
Satellite image of a city with a river running through it.

Demografi och livsstil

ArcGIS Living Atlas tillhandahåller en hel del data om människor världen runt. För Sverige finns det många typer av demografisk information utifrån åldersfördelning och konsumtionsvanor, men även befolkningsstatistik som visar boendeformer, utbildningsnivåer och ekonomisk standard i olika geografiska områden. Använd data från Esri i webbkartor eller för att komplettera kartan med infografik, grafer och tabeller.

Demografiska data i ArcGIS

Geokodning, ruttning och rörelsemönster

Esris onlinetjänst täcker hela jorden och ger dig tillgång till geokodning på adressnivå för mer än 100 länder och på platsnivå för resten av jorden. Förutom geokodning tillhandahåller Esri också nätverkstjänster, allt från enkla från-A-till-B-ruttningar till komplexa ruttningar som involverar flera fordon och många platser.

Behöver du en lösning bakom brandväggen? Då använder du StreetMap Premium for ArcGIS.

Användare bygger Living Atlas tillsammans

Myndigheter, företag och organisationer över hela världen bidrar med intressanta dataset och gör på så sätt Living Atlas ännu mer kraftfullt.

Du kan också bidra

Nyfiken och vill veta mer?

arcmap-blog-48

Skicka ett meddelande

Eller fyll i ett formulär

Kontakta oss

Välkommen att ringa

0771-98 48 00