Data och geografisk information

Tillförlitliga data för vassa beslut

Suget efter data har aldrig varit större – och bra data är verkligen nyckeln till ett framgångsrikt geografiskt informationssystem (GIS). Korrekta och aktuella data är helt enkelt en förutsättning för att få ut det bästa av ditt GIS i form av tillförlitliga och riktigt skarpa analyser och beslutsunderlag. Vi erbjuder alla typer av data, till exempel uppdaterade baskartor, demografiska data och data om företag.

 

Datadrivna insikter

Värdet av att släppa loss kraften i data

Bli en datadriven organisation

Se möjligheter och utmaningar andra inte kan se

Smarta kartor visualiserar data på sätt som ger nya insikter och möjliggör optimal etablering eller marknadsbearbetning, operativ effektivitet, bättre utnyttjande av resurser eller tillgångar och mycket mer.

Sammanlänka data från olika datakällor

Implementera en plattform som sammanlänkar dataset från olika källor. Eftersom majoriteten av alla data i en organisation faktiskt kan kopplas till en position har GIS (geografiska informationssystem) de förmågor som behövs.

Optimera och berika data

Komplettera befintliga databaser med relevanta data som bidrar till att stärka dina analyser och beslutsunderlag med en geografisk kontext.

4 tips: Ta kontrollen över värdefulla data

Alla IT-mogna företag och organisationer har samlat på sig massor av data. Resultatet är ofta en mer eller mindre snårig infrastruktur av databaser och system utan koppling till varandra. Samtidigt ser man sina datamängder fortsätta växa explosionsartat. Att ha koll på sina data är idag en tydlig framgångsfaktor för vilket företag eller organisation som helst.

Läs mer

Nyfiken och vill veta mer?

arcmap-blog-48

Skicka ett meddelande

Eller fyll i ett formulär

Kontakta oss

Välkommen att ringa

0771-98 48 00