Skip to Content

Fullspäckat varje tisdag, september till oktober


Under ArcGIS Användardagar går vi både på bredden och djupet och visar och berättar om hur er ArcGIS-installation kan maximeras. Vårt mål är att du, när du lämnar dagen, ska känna att du vet hur du kan göra för att nyttja hela plattformen och skapa reellt värde för hela verksamheten. Samtidigt som du får möjlighet att göra mer av det roliga GIS:et som du verkligen brinner för.

Nyheter i ArcGIS-plattformen

Vad är nytt och vad är på gång? Vi bjuder på de senaste nyheterna om befintliga appar och kommande favoriter. Att vi berättar om till exempel ArcGIS Pro och Enterprise är givet. Du får även höra mer om nykomlingarna LocateXT och Notebook Server, och vad som är uppdaterat eller inplanerat hos populära godingar som Collector, Survey123 och Story Maps. Hur evolutionen kring GIS och BIM framåtskrider berättar vi också mer om. Och mycket mer!

Bästa arbetsflödet, mest lämpade apparna

Rätt utnyttjad finns det nästan ingenting som er ArcGIS-installation inte kan hjälpa till med. Vare sig du ska:

  • Arbetsleda eller själv ge dig ut i fält för att samla in och hantera data.
  • Analysera densamma tillsammans med kompletterande affärsdata och demografiska data.
  • Eller om du ska dela och kommunicera informationen vidare.

Vi tipsar om de smartaste metoderna och mest lämpade apparna oavsett vilka delar av arbetsflödet du befinner dig i, och i utvalda kundcase får du se hur andra har löst utmaningar med hjälp av GIS.

Vägtrummor viktiga för alla vägar

Arbeta smartare med maskininlärning inom GIS

Maskininlärning och AI har verkligen seglat upp som heta trender men inom ArcGIS är detta inte bara modeord utan välkända begrepp. I takt med den snabba tekniska utvecklingen, inte minst inom ArcGIS specifikt, är det nu enklare än någonsin att samla in och hantera stora mängder data. Vi berättar om hur du med ArcGIS metoder för effektiv datahantering kan skapa värde av önskade datamängder. Egna affärsdata, rasterdata och annan relevant data. 

Medarbetare från Trafikverket inventerar vägtrummor

Anmälan


Välkommen till ArcGIS Användardagar 2019. Det är kostnadsfritt att delta.

Anmäl dig här