Skip to Content

Få ut maximalt värde av ArcGIS


GIS-tekniken finns överallt omkring oss, i system och appar för såväl komplexa organisationer som enkla konsumentprodukter. Det innebär också att GIS har kommit att bli ett affärskritiskt IT-system. Som användare av ArcGIS nyttjar du den absolut främsta programvaran på området. 

Under ArcGIS Användardagar får du ta del av den allra senaste tekniken, utvecklad för att matcha behov och utmaningar i din verksamhet idag och – inte minst – imorgon. Vi besöker åtta orter runt om i landet och bjuder på experttips, inspiration och rekommendationer som ger dig och din organisation valuta för er investering i ArcGIS-plattformen. 

För att få hjälp att komma vidare har vi dessutom ett unikt kurserbjudande för alla som deltar. 

Välkommen!

Datum och orter

Future Events

Datum Ort Plats
3 september Linköping Linköping konsert & kongress
10 september Gävle Clarion Hotell Winn Citykonferens
17 september Göteborg Elite Park Avenue Hotel
24 september Jönköping Elmia
1 oktober Karlstad Karlstad CCC - Culture Congress Centre
8 oktober Malmö Malmö börshus
15 oktober Luleå Kulturens hus
22 oktober Stockholm Garnisonen konferens

Det här är ArcGIS Användardagar 2019

Under en fullspäckad heldag fokuserar vi på att ge dig insikt, kunskap och inspiration kring moderna smarta arbetsflöden, analys och samverkan med stöd av ArcGIS-plattformen. Det gör vi både genom demos och intressanta kundcase.

Användardagarna är skräddarsydda för att ge dig som använder ArcGIS ofta möjlighet att arbeta smartare och mer effektivt med de verktyg du redan har tillgång till. Vi vill helt enkelt ge dig de bästa förutsättningarna att dra full nytta av ditt ArcGIS.

För att du ska kunna få det stöd du behöver för att kunna maximera ditt ArcGIS erbjuder vi alla deltagare 25% rabatt på alla våra kurser, under hela hösten. Delta på en kurs i direkt anslutning till användardagarna, eller när det passar dig.

Hållbarhet

Esri Sverige klimatkompenserar användardagar

Alla måste bidra till en mer hållbar värld, och göra det man kan när man kan. Därför har vi valt att klimatkompensera ArcGIS Användardagar. Vi gör det i samarbete med Zero Mission genom att investera i projekt som motverkar koldioxidutsläpp, såsom plantering av träd. 

Vi kompenserar för de utsläpp av växthusgaser som uppstår från resor, energianvändning, mat, dryck och avfallshantering i samband med användardagarna. Inte bara för oss själva utan även för alla som besöker oss från alla delar av landet. På så vis blir även din medverkan en grön sådan.

Anmälan


Välkommen till ArcGIS Användardagar 2019. Det är kostnadsfritt att delta.

Anmäl dig här