Skip to Content

Esri Developer Summit

7–10 mars, 2023

Palm Springs, Kalifornien

För utvecklare – av utvecklare

Ta del av den senaste utvecklingen inom GIS på Esri Developer Summit. Träffa ledande experter på ditt område, både Esripersonal och Esripartners. Knyt nya kontakter, påbörja samarbeten och kanske framför allt: få inspiration och skaffa dig ny kunskap som hjälper dig att utveckla och använda ArcGIS ännu effektivare.

Inspireras på plenary session

Inspireras på plenary session

Missa inte inledningssessionen där du får lyssna på inspirerande talare och speciella gäster med förstahandsinformation om nästa generations utvecklarverktyg och API:er. Lär dig mer om smarta verktyg inom smart mapping för att skapa karta enkelt, analysverktyg och den senaste tekniken för utvecklare.

Tekniska workshops och sessioner - 5-6 mars, 2023

Tekniska workshops och sessioner - 5-6 mars, 2023

Vässa dina kunskaper genom att delta på tekniska workshops ledda av experter som hjälper dig att ta ditt arbete till nästa nivå. Lägg till en pre-summit seminar innan konferensen och få djupgående utbildning inom den senaste GIS-tekniken.

Pre-summit seminar
Lär dig praxis och utvecklarverktyg

Lär dig praxis och utvecklarverktyg

Utforska vilka som är rekommenderade praxis för utveckling. Upptäck nästa generations ArcGIS API:er och SDK:er för att bygga de mest avancerade geospatiala applikationerna för webb och mobil.

Träffa Esri-experter

Träffa Esri-experter

Träffa experterna på Esri för att låta dem granska dina appar, få svar på specifika projektfrågor och diskutera olika lösningar.

Följ med oss till Palm Springs

Häng med oss på Esri Sverige på vårt arrangemang i Palm Springs. Vi ordnar med din konferensregistrering innan resan, ser till att du får ett hotellrum på samma hotell som övriga Esri-svenskar samt erbjuder en rad spännande aktiviteter på plats i Palm Springs.

Läs mer

Det senaste inom utveckling med ArcGIS

Previous
Next
Mer om utvecklarprodukter

Mer om konferensen

Deltagaravgifter och hotell