Esri Partner Conference

5–7 mars, 2022


Palm Springs, Kalifornien

Detta evenemang är endast öppet för personer som är helt vaccinerade mot covid-19.

Läs mer om kraven

Upptäck nya sätt att växa din affär som partner


Det här är årets största och viktigaste konferens för dig som är partner till Esri. Konferensen äger rum under några fullspäckade dagar och ger dig en unik möjlighet att hålla dig ajour med den senaste marknadsutvecklingen inom GIS-området innan informationen släpps till den breda allmänheten.

 

Följ med oss på Esri Sverige dit. Vi ordnar med din konferensregistrering innan resan, ser till att du får ett hotellrum på samma hotell som övriga Esri-svenskar samt erbjuder en rad spännande aktiviteter på plats i Palm Springs.

Utveckla din affär och samverka med fler


Det spelar ingen roll om du är en ny Esripartner eller har varit med länge. Få bättre koll på hur dina partnerlösningar och -erbjudanden kan marknadsföras, vilket stöd dina arbetsflöden kan få och inspireras kring hur du kan växa din affär. Expandera ditt nätverk och samarbeta med både andra partners och Esripersonal för att se vilka problem Esris teknologi kan lösa.

Stort konferensprogram

Stort konferensprogram

Lär dig hur utvecklade strategier för att aktivera och sätta igång partners förvandlar hur vi gör affärer tillsammans.

Se agendan
Workshops och sessioner

Workshops och sessioner

Träffa företagen och människorna bakom som bygger morgondagens lösningar. Kläm och känn på demos och passa på att lära dig något nytt.

Utforska ny teknik och lösningar

Utforska ny teknik och lösningar

Träffa över 300 utställare som representerar företag och organisationer som befinner sig i framkanten av den geospatiala tekniken.

Välkommen 2023

Anmälan stängd