Skip to main content

Esri Partner Conference

9–11 mars 2024

Palm Springs, California

Upptäck nya sätt att växa din affär som partner

Det här är årets största och viktigaste konferens för dig som är partner till Esri. Konferensen äger rum under några fullspäckade dagar och ger dig en unik möjlighet att hålla dig ajour med den senaste marknadsutvecklingen inom GIS-området innan informationen släpps till den breda allmänheten.

 

Följ med oss på Esri Sverige dit. Vi hjälper dig med din konferensregistrering innan resan och ser till att du får ett hotellrum på samma hotell som övriga Esri-svenskar.

Utveckla din affär och samverka med fler

Det spelar ingen roll om du är en ny Esri-partner eller har varit med länge. Få bättre koll på hur dina partnerlösningar och -erbjudanden kan marknadsföras, vilket stöd dina arbetsflöden kan få och inspireras kring hur du kan växa din affär. Expandera ditt nätverk och samarbeta med både andra partners, distributörer och Esri-personal för att se vilka problem Esris teknologi kan lösa.

Stort konferensprogram

Stort konferensprogram

Lär dig hur utvecklade strategier för att aktivera och sätta igång partners förvandlar hur vi gör affärer tillsammans.

Se agendan
Utforska ny teknik och lösningar

Utforska ny teknik och lösningar

Träffa produkt och affärsansvariga samt experterna bakom ArcGIS Plattformen, de senaste ArcGIS produkterna och funktionerna. Diskutera era behov go-to-market och kundbehov eller delta i workshops.

Nya sätt att växa

Nya sätt att växa

Få information och diskutera de senaste affärsstrategierna och best practices för go-to-market. Diskutera hur ni ska marknadsföra era läsningar och tjänster, samt hur detta även kan göras via Esris digitala säljkanaler.

Anmäl boende idag

Deltagaravgifter