Skip to Content

Esri User Conference

Världens största GIS-konferens

10-14 juli 2023 | San Diego Convention Center | San Diego, Kalifornien

Framtidens GIS från första parkett

Upptäck de senaste framstegen inom GIS-teknik när Esri User Conference återvänder till San Diego. Gå med tusentals användare från hela världen och få en plats på första raden för en titt på framtidens GIS.

Upptäck världens största GIS-konferens

Starta konferensen med inledningssessionen för att höra från grundaren Jack Dangermond, Esri-personal och speciella gäster. Lär dig att använda de senaste verktygen i tekniska sessioner. Bli inspirerad av användarpresentationer och Virtual Map Gallery. Hitta lösningar i Expo och Esri Showcase och shoppa i Esri Merch Store.

Delta på Plenary Session

Delta på Plenary Session

Hör Esris grundare Jack Dangermond när han delar sin vision om hur geospatialt tänkande och GIS skapar en mer hållbar och uppkopplad värld. Få en introduktion till den senaste tekniken med Esri-experter och låt dig inspireras av speciella gästföreläsare.

Delta i tekniska workshops och sessioner

Delta i tekniska workshops och sessioner

Delta i sessioner med Esri-experter när de visar de senaste framstegen inom ArcGIS. Få praktiska tips och tricks du kan tillämpa på dina egna projekt.

Möt sponsorer och utställare

Möt sponsorer och utställare

Träffa våra sponsorer och utställare och få dina frågor besvarade. Se hur de påverkar sina branscher och upptäck GIS-drivna produkter och tjänster.

Nätverka med tusentals

Nätverka med tusentals

Esri UC erbjuder virtuella nätverks- och samarbetsmöjligheter. Hitta andra som står inför liknande utmaningar och har löst dem med hjälp av geospatiala lösningar.

Åk tillsammans med oss

Vi på Esri Sverige hjälper dig inför din konferensregistrering, ser till att du får ett hotellrum på samma hotell som övriga Esri-svenskar samt bjuder in till aktiviteter på plats i San Diego. Vi bor på Omni San Diego Hotel, ett hotell centralt beläget i San Diego och på bekvämt gångavstånd till konferensanläggningen. 

Konferensavgift till Esri User Conference är $2075 innan 26 maj, därefter $2350. Rabatter ges för Esri Partners samt för deltagare från universitet och högskolor. Underhållsavtal kan berättiga till fribiljetter. För information om vad just din deltagaravgift är, vänligen kontakta Josefine nedan.

Vi garanterar dig en minnesvärd konferensupplevelse.

Fråga om deltagaravgift
Information och hotellbokning
Smiling user with a laptop, surrounded by square stylized map elements and swirls and splashes of color

Delta digitalt

Anmäl dig idag

Se förra årets konferens

Youtube

Frågor?

Skicka ett meddelande

Formulär

Kontakt

Välkommen att kontakt oss

0771-98 48 00