Skip to main content

Esri User Conference

Världens största GIS-konferens

15-19 juli 2024 | San Diego Convention Center | San Diego, Kalifornien

GIS förenar hela vår värld

Geografi är ett språk som kan förstås över hela världen tack vare GIS:et. Det ger oss en gemensam yta att utgå ifrån där vi kan ta oss an utmaningar som är för stora för enskilda organisationer men som vi – tillsammans – kan påverka. Och skapa förändring på riktigt.

Upptäck världens största GIS-konferens

Låt dig inspireras av branschledare och dina kollegor från hela världen. Utforska Map Gallery, prata med Esris tekniska experter och lär dig allt om de senaste produkterna och lösningarna på mässan och i Esri Showcase. Skapa kontakter och tillämpa nya insikter i dina egna projekt.

Plenary Session

Plenary Session

Hör Esris grundare Jack Dangermond när han delar sin vision om hur det gemensamma språket geografi kan förena oss för att skapa en mer hållbar och sammanlänkad värld. Få en introduktion till den senaste tekniken med Esri-experter och låt dig inspireras av användarpresentationer och demonstrationer.

Tekniska workshops och sessioner

Tekniska workshops och sessioner

Delta i sessioner med Esri-experter när de visar de senaste framstegen inom ArcGIS. Få praktiska tips och tricks du kan tillämpa på dina egna projekt.

Möt sponsorer och utställare

Möt sponsorer och utställare

Träffa sponsorer och utställare och få dina frågor besvarade. Se hur de påverkar sina branscher och upptäck GIS-drivna produkter och tjänster.

Nätverka med tusentals

Nätverka med tusentals

Esri UC erbjuder virtuella nätverks- och samarbetsmöjligheter. Hitta andra som står inför liknande utmaningar och har löst dem med hjälp av geospatiala lösningar.

Åk tillsammans med oss

Vi på Esri Sverige hjälper dig inför din konferensregistrering, ser till att du får ett hotellrum på samma hotell som övriga Esri-svenskar samt bjuder in till aktiviteter på plats i San Diego. Vi bor på Omni San Diego Hotel centralt beläget i San Diego och på bekvämt gångavstånd till konferensanläggningen. 

Konferensavgift till Esri User Conference är $2175 innan 31 maj, därefter $2450. Rabatter ges för Esri Partners samt för deltagare från universitet och högskolor. Underhållsavtal kan berättiga till fribiljetter. För information om vad just din deltagaravgift är, vänligen kontakta Josefine nedan.

Vi garanterar dig en minnesvärd konferensupplevelse!

Fråga om deltagaravgift
Information och hotellbokning

Delta digitalt

Anmäl dig idag

Material från tidigare konferenser

Proceedings

Frågor?

Skicka ett meddelande

Formulär

Kontakt

Välkommen att kontakt oss

0771-98 48 00