Den 13:e - 15:e juli är det dags för 2020 års stora GIS-händelse – Esri User Conference i digital form. 

Världens största digitala GIS-konferens


Esri User Conference är världens största GIS-konferens, i år hålls den för första gången digitalt. Missa inte dessa tre fullspäckade dagar där du får tillgång till utbildning online, virtuellt nätverkande, den speciella Plenaryn och mycket mer - helt kostnadsfritt.

  • Stort konferensprogram

    Konferensen ger en unik möjlighet att få mer information om de senaste trenderna inom GIS-området, höra det senaste om Esris produkter och ta del av tips och tricks från Esris produktspecialister.

  • Tekniska workshops

    Mängder med tekniska workshops, live demos och Q&A-sessioner kommer finnas. Välj och vraka mellan olika föredrag om GIS-tillämpningar inom ditt verksamhetsområde – presenterade av användare från hela världen. Map Gallery kommer även den att hållas digitalt, för den kartintresserade.

Show More

Se den inspelade konferensen


Delar av konferensen finns att se på YouTube.

User Conference Plenary

Jack Dangermond, Esri-personal och speciella gästtalare kommer att dela sina kraftfulla historier om hur GIS gör skillnad i världen. Se live demos av den senaste tekniken och kapaciteten i ArcGIS som kommer att ge dig möjlighet att ta ditt arbete till nästa nivå.