Skip to main content

Jobba hos oss

Tillsammans gör vi skillnad

Det behövs människor som vill utvecklas i samklang med teknik, geografi och GIS (geografiska informationssystem). Med din kunskap, erfarenhet, nyfikenhet och kreativitet bidrar du till vår framåtanda och familjära kultur. Vi tror på coachande ledarskap för att skapa de förutsättningar du behöver för att lyckas i din roll och hos oss får du möjlighet att utvecklas. Samtidigt som du är med och gör skillnad – för samhälle, företag och miljön. 

Människor, kultur och värderingar

GIS-branschen är en framtidsbransch. Hos oss får du chans både till personlig utveckling och att bidra till verklig nytta hos våra kunder. Tre hörnstenar bygger vår företagskultur.

Previous
Next

Lediga tjänster

Placeringsort kan vara Gävle, Falun, Kista, Malmö eller Karlstad. Välj ort i menyn nedan.

Glada kollegor

Våra vanligaste roller

Hos oss jobbar främst GIS/IT-konsulter, systemutvecklare, projektledare, teknisk kundsupport, säljare och tekniskt säljstöd. Tillsammans jobbar vi med att ta fram smarta, användarvänliga och framtidssäkra verksamhetslösningar för våra kunder. Ett arbete som sker i nära samverkan med kunden.

Möt några av våra konsulter
Personal på kontor firar

Graduate program ger möjligheter

Genom ett återkommande graduate program får du som nyutexaminerad inom GIS eller IT möjlighet att under 12 veckor lära känna vårt företag. Det gör du under ledning av våra kompetenta medarbetare inom flera olika områden och arbetsuppgifter, samt i interna utbildningar med övriga medlemmar i programmet. Efter genomfört program får du en placering i något av våra konsultteam som juniorkonsult, redo att hjälpa våra kunder. 

 

Om graduate program
Personal på kontor firar

Om Esri Sverige

På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information och analys i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder. Vårt företag är svenskägt, men ingår i Esris globala nätverk. Det innebär att du som anställd bygger både ett lokalt och internationellt kontaktnät. Esri Sverige har kontor i Gävle, Stockholm, Falun, Malmö och Karlstad.

Mer information
Om GIS
Personal på kontor firar

Kom i kontakt med oss

Spontanansökan

Prenumerera på information om lediga jobb

Lämna dina uppgifter

Lediga tjänster

Aktuell lista

Skicka in din ansökan

Skicka ett meddelande

hr@esri.se

Kontakta HR