På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information och analys – både i redan GIS-centriska organisationer och till verksamheter som ännu inte har upptäckt kraften i att ha koll på läget med stöd av GIS (geografiska informationssystem) – när, var och hur som helst. Vi vill helt enkelt att alla verksamheter ska få chansen att dra nytta av #the Science of where.

Vilka är vi?


Esri Sverige är landets största leverantör av GIS. Vi är svensk distributör av Esris världsledande GIS-plattform ArcGIS och tillhandahåller även andra ledande programvaror för GIS. Hos oss finns den bästa GIS-expertisen och i vårt erbjudande ingår både konsulttjänster, systemutveckling, användarsupport och en kursverksamhet.

Esri Sverige är ett svenskägt företag och en del av OGRAFY Group-koncernen. Vi har 100 anställda fördelade på våra kontor i Gävle, Stockholm, Falun, Malmö, Göteborg och Karlstad. Huvudkontoret finns i Gävle. 

Vårt företag ingår i Esris globala affärsnätverk. Det innebär bland annat att våra kunder är en del av världens största nätverk för GIS-användare, med 1 miljon användare i mer än 350 000 organisationer.

Geografisk analys - nyckeln till insikt


Med hjälp av ArcGIS hjälper vi våra kunder att dra nytta av datas fulla potential. Genom att utnyttja den geografiska dimensionen i dina data släpper du loss dess fulla kraft, kan göra analyser som tydliggör komplexa samband och får på köpet värdefulla fördelar gentemot dina konkurrenter.

 

Nyfiken och vill veta mer?

arcmap-blog-48

Skicka ett meddelande

Eller fyll i ett formulär

Kontakta oss

Välkommen att ringa

0771-98 48 00