Esri Sverige

Nå dina mål med hjälp av GIS

Se video

På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information och analys – både i redan GIS-centriska organisationer och till verksamheter som ännu inte har upptäckt kraften i att ha koll på läget med stöd av GIS (geografiska informationssystem) – när, var och hur som helst. Vi vill helt enkelt att alla verksamheter ska få chansen att dra nytta av #the Science of where.

Vilka är vi?

Esri Sverige är landets största leverantör av GIS. Vi är svensk distributör av Esris världsledande GIS-plattform ArcGIS och tillhandahåller även andra ledande programvaror för GIS. Hos oss finns den bästa GIS-expertisen och i vårt erbjudande ingår både konsulttjänster, systemutveckling, användarsupport och en kursverksamhet.

Esri Sverige är ett svenskägt företag och en del av OGRAFY Group-koncernen. Vi har 100 anställda fördelade på våra kontor i Gävle, Stockholm, Falun, Malmö och Karlstad. Huvudkontoret finns i Gävle. 

Vårt företag ingår i Esris globala affärsnätverk. Det innebär bland annat att våra kunder är en del av världens största nätverk för GIS-användare, med 1 miljon användare i mer än 350 000 organisationer.

Esri i Europa

Geografisk analys - nyckeln till insikt

Med hjälp av ArcGIS hjälper vi våra kunder att dra nytta av datas fulla potential. Genom att utnyttja den geografiska dimensionen i dina data släpper du loss dess fulla kraft, kan göra analyser som tydliggör komplexa samband och får på köpet värdefulla fördelar gentemot dina konkurrenter.

 

Vad är ArcGIS?

Nyfiken och vill veta mer?

arcmap-blog-48

Skicka ett meddelande

Eller fyll i ett formulär

Kontakta oss

Välkommen att ringa

0771-98 48 00