Skip to Content
Effektivisera din datahantering med FME®

Effektivisera din datahantering med FME®

FME hjälper dig att använda alla slags data

FME är en plattform för dataintegration från Safe Software som hjälper dig att använda de data som din organisation redan har eller införskaffar. FME har det i särklass bästa stödet för att hantera spatiala data och är därför ett bra komplement till ArcGIS. Bearbeta geografiska data i över 450 olika dataformat och automatisera arbetsprocesser, helt utifrån behov. Allt utan att skriva en enda rad kod. 

FME består av tre komponenter

Safe Software har nyligen gjort stora förändringar i rebranding och produktpaketering.

Previous
Next
Mer om rebranding här

FME i 3 steg

Connect
Läs och skriv 450+ dataformat
Transform
Bearbeta, filtrera, slå ihop och validera data
Automate
Automatisera och dela arbetsflöden

FME Form definierar vad som ska göras

Med FME Form kan du i ett grafiskt och intuitivt gränssnitt strömlinjeforma upprepad, tidskrävande databearbetning och hantera enorma mängder data på ett effektivt sätt. Konceptet är överraskande enkelt men verktygen som erbjuds för att lösa komplicerade uppgifter är nästintill obegränsade. Ange formatet på det dataset som ska läsas in. Transformera och bearbeta data på många olika sätt. Avsluta med att bestämma format för utdata. Spara ditt arbete och kör processen, om och om igen om du vill.

Läs mer

FME Flow bestämmer när ett jobb ska ske

Om vi i FME Form definierar vad som ska hända med våra data låter FME Flow oss bestämma när det ska ske: on-demand, enligt schema eller händelsestyrt med hjälp av triggers. Dela med dig av FME:s funktionalitet till din grupp, organisation eller publikt. Delningen kan ske via FME Flows interna webbgränssnitt, dess appar eller indirekt via andra integrerade system. Integrera FME Flow med andra system via till exempel REST API:er, Webhooks, Websockets. Installera på virtuella servrar, in-house eller hos en molnleverantör.

Läs mer
Se video om FME Flow

KUNDCASE

Uppsala kommun konverterar data med FME

Uppsala arbetar sedan några år med att kunna mäta tryggheten i kommunen och identifiera och åtgärda potentiella otrygga platser. De hämtar regelbundet in data från flera olika källor som sedan visualiseras och analyseras på kartor i ArcGIS Insights. FME används för att på ett automatiserat sätt få in data i databasen och kunna utföra säkra analyser trots att data kommer från olika håll.

Se filmen

Effektivisera datahanteringen - låt FME® göra jobbet

Webbinar

Se webbinaret
  • Esri Sverige är guldpartner

    Våra FME-experter hjälper dig

    Vi kan hjälpa dig med licenser, utbildning, konsulttjänster och support! Vi har många duktiga, certifierade medarbetare med många erfarenheter från både stora transformationsprojekt och mindre uppdrag
Previous
Next

Nyfiken och vill veta mer?

arcmap-blog-48

Skicka ett meddelande

Eller fyll i ett formulär

Kontakta oss

Välkommen att ringa

0771-98 48 00