Använd alla dina data där och när du behöver dem

Använd alla dina data där och när du behöver dem

Effektivisera din datahantering med FME

FME är en plattform för dataintegration från Safe Software, som gör det både möjligt och enklare att tillgängliggöra data från de olika applikationer och system som din organisation använder. Med det i särklass bästa stödet för att hantera geografiskt data kan FME ytterligare höja nyttan av ArcGIS. Bearbeta data i 500+ olika format och automatisera arbetsprocesser, helt utifrån verksamhetens behov. Allt utan att behöva skriva en enda rad kod. 

Esri Sveriges är återförsäljare av FME och vi har erfarna och certifierade experter. Vi hjälper till med FME integrationer och utveckling av anpassade arbetsflöden utifrån era behov.

FME i 3 steg

Connect
Läs och skriv 500+ dataformat
Transform
Bearbeta, filtrera, slå ihop och validera data
Automate
Automatisera och dela arbetsflöden

FME består av produkterna

Previous
Next

FME Form definierar vad som ska göras

Med FME Form kan du i ett grafiskt och intuitivt gränssnitt strömlinjeforma upprepad, tidskrävande databearbetning och hantera enorma mängder data på ett effektivt sätt. Konceptet är överraskande enkelt men verktygen som erbjuds för att lösa komplicerade uppgifter är nästintill obegränsade. Ange formatet på det dataset som ska läsas in. Transformera och bearbeta data på många olika sätt. Avsluta med att bestämma format för utdata. Spara ditt arbete och kör processen, om och om igen om du vill.

Läs mer

FME Flow bestämmer när ett jobb ska ske

Om vi i FME Form definierar vad som ska hända med våra data låter FME Flow oss bestämma när det ska ske: on-demand, enligt schema eller händelsestyrt med hjälp av triggers. Dela med dig av FME:s funktionalitet till din grupp, organisation eller publikt. Delningen kan ske via FME Flows interna webbgränssnitt, dess appar eller indirekt via andra integrerade system. Integrera FME Flow med andra system via till exempel REST API:er, Webhooks, Websockets. Installera på virtuella servrar, in-house eller hos en molnleverantör.

Läs mer
Se video om FME Flow

KUNDCASE

Dataintegration på Strukton

Med 100 års erfarenhet arbetar Strukton Rail med att underhålla och framtidssäkra järnvägsnät. Strukton Rail använder Cityworks tillsammans med ArcGIS för planering, genomförande och uppföljning av olika arbetsaktiviteter. Med 1000 anställda, en nätandel på 35% och 2500 mil spår är det en utmaning att hantera alla olika projekt och underhåll. Genom att använda FME har Strukton Rail skapat en effektiv och flexibel integrationsmiljö där både Struktons egna, men även deras uppdragsgivares, system kan samverka med varandra.

Läs mer

FME och ArcGIS Data Interoperability

Är du ny inom FME och vill ha stöd att ta nästa steg, eller få inspiration om vilka fler möjligheter som finns? Här tipsar vi dig framåt. 

Till webbinaret

Kan vi hjälpa dig?

Esri Sverige har varit partner med Safe Software, och har erfarenhet av att använda FME, sedan 1996. Vi har flera duktiga och certifierade kollegor som kan hjälpa till på olika sätt. Vi tillhandahåller tjänster för:

  • Små och stora databearbetningsprojekt
  • Kickstartpaket för FME Flow
  • Hälsocheck av er FME-miljö
  • Workshops
  • Support
  • Utbildning

Är du intresserade av FME eller undrar över något? Hör av dig till oss!

Läs mer om våra tjänster

Nyfiken och vill veta mer?

arcmap-blog-48

Skicka ett meddelande

Eller fyll i ett formulär

Kontakta oss

Välkommen att ringa

0771-98 48 00