Skip to Content

Drift- och förvaltningstjänst

Mycket att vinna på att samla GIS och IT under samma paraply

I ArcGIS har du och din organisation en GIS-plattform med en stor, och ständigt växande, mängd tekniska förmågor och möjligheter. Stora behov av tillgänglighet, snabb återkoppling och leverans ställer i sin tur krav på rätt IT-infrastruktur för bästa implementering av GIS-miljön. Det kan vara en utmaning för en organisation att svara upp mot den samlade kravbilden. Genom att ansluta till vår drift- och förvaltningstjänst stärks förutsättningarna för att dra nytta av potentialen i ArcGIS-plattformen avsevärt.

Upptäck denna skalbara tjänst som bäddar för värdefull flexibilitet och trygghet. Genom att låta Esri Sverige drifta och förvalta din GIS-miljö frigörs tid och resurser för att utveckla och tillgängliggöra GIS-lösningar. Lösningar som optimerar verksamhetskritiska arbetsflöden och beslut.

Optimera hanteringen av geodata, kartor och applikationer

Fördelarna är många med en tjänst som bäddar för proaktiv förvaltning av organisationens GIS-miljö. I linje med vedertagen praxis gällande prestanda, säkerhet, rättigheter och IT-arkitektur naturligtvis.

Previous
Next
Erbjudandet: innehåll & spec

Vägen framåt

Previous
Next

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss så berättar våra experter mer om möjligheter och alternativ.

Skicka in en intresseanmälan