Utbildningscheck

Spara med förbetalda kursdagar

Spara  med vår utbildningscheck, en kostnadseffektiv lösning för organisationer med varierande utbildningsbehov. 

Utbildningscheck

Har din organisation ett löpande behov av kompetensutveckling? Behov som är individuella eller kanske gemensamma för en grupp eller avdelning? Med en utbildningscheck förköper ni ett visst antal kursdagar för hela verksamheten att nyttja, till ett riktigt förmånligt pris.

Vi erbjuder två varianter av utbildningschecken, en för deltagande på våra inplanerade schemalagda kurser och en för beställning av egna kurser endast för dig och dina kollegor.

En utbildningscheck är laddad med ett visst antal kursdagar och är giltig i 12 månader från första geomförda kurstillfället. En outnyttjad utbildningcheck är giltig i max 2 år från inköpsdatumet. Då ni betalar i förväg blir priset avsevärt lägre än om ni hade bokat kurs på vanligt sätt. Självklart får ni fortlöpande statistik över hur många dagar ni har nyttjat och till vad.

Beställ utbildningscheck

Utbildningscheck - schemalagd kurs

Med den här utbildningschecken kan vem som helst inom organisationen gå valfri schemalagd kurs hos oss i Stockholm eller online.

Utbildningchecken kan laddas med 5, 10, 30 eller 50 kursdagar:

  • 5 kursdagar – 22 000 kr
  • 10 kursdagar – 44 000 kr
  • 30 kursdagar – 121 000 kr
  • 50 kursdagar – 198 000 kr

Jämför gärna priserna med ordinarie pris som är 5 500 kr per person och schemalagd kursdag. Genom att nyttja en utbildningscheck laddad med t ex 30 kursdagar sparar ni 44 000 kr.

Utbildningscheck - egen kurs

Har ni behov av utbildning för en grupp eller avdelning inom organisationen så kan denna utbildningscheck vara en bralösni ng. Den gäller för samtliga standardkurser i vårt kursprogram. Ni väljer kurs och om den ska hållas hos er* eller online. Därefter enas vi om lämpligt kursdatum. I priset ingår kurs för max 10 deltagare samt nyttjande av våra virtuella kursdatorer, färdiginstallerade för kurs.

Utbildningschecken kan laddas med 5, 6, 7 eller 8 egna kursdagar:

  • 5 kursdagar - 122 500 kr
  • 6 kursdagar - 144 000 kr
  • 7 kursdagar - 164 500 kr
  • 8 kursdagar - 184 000 kr

Jämför gärna priserna med ordinarie pris som är 27 500 kr per kursdag. Genom att nyttja en utbildningscheck laddad med t ex 6 egna kursdagar sparar ni 21 000 kr jämfört med att betala ordinarie kurspris.

*Vid kurs hos er tillkommer ersättning för lärarens omkostnader (resa, logi och traktamente).

Kontakta våra kursrådgivare

arcmap-blog-48

Skicka ett meddelande

Kontakta våra kursrådgivare

Kontakta oss

Välkommen att ringa

0771-98 48 00

Kurskalender

Se alla lärarledda kurser och kursdatum

Ladda ned