Skip to main content

Praktisk information

Bokning av kurs 

Kursbokningen gör du enklast här på vår hemsida. Här finner du all information om våra utbildningar. Efter att ha bokat en kurs via hemsidan får du med e-post en bekräftelse på din bokning. Du kan också göra din kursbokning genom att ringa oss på telefon 0771-98 48 00.

Vi har valt att begränsa antalet deltagare per kurs så att varje elev får tillgång till en egen dator och bästa möjliga handledning. Vid färre än fyra anmälda tvingas vi tyvärr ställa in/skjuta på kursen. Om detta skulle hända dig kan vi tillsammans finna en alternativ tidpunkt för ett nytt kurstillfälle. På samma sätt förbehåller vi oss rätten att flytta en kurs om en lärare skulle insjukna.

Kallelse 

En kallelse kommer i god tid före kursstart. I denna informerar vi också om tider för start och slut av kursen samt hur du hittar till oss. Har du valt att gå en online-kurs kommer kallelsen innehålla tydliga instruktioner för hur du förbereder att ansluta till kursen.

Kurspriser

I priset för schemalagd kurs ingår kursbok, kursdata och diplom. Vid kurs i våra lokaler ingår även lunch och fika. Har du bokat en schemalagd kurs i våra lokaler behöver du inte ha med egen dator, vi förser varje deltagare med en kursdator. Samtliga kurspriser är exklusive 25% moms.

Avbokning

Vid avbokning av en schemalagd kursplats debiteras ingen kursavgift om avbokningen sker senast två (2) veckor före kursstart. Vid avbokning därefter och fram till en (1) vecka innan kursstart debiteras 50% av ordinarie kursavgift. Om avbokning sker senare än en (1) vecka innan kursstart debiteras 100% av ordinarie kursavgift. Observera att dessa avbokningsregler även gäller avbokning av en kursplats som ingår i ett avtal (EA). Vid förhinder att deltaga får man överlåta sin kursplats till en kvalificerad kollega.

Garanti

I vår schemalagda utbildningsverksamhet strävar vi alltid efter att ge den senaste versionen av kurs med den senaste versionen av programvara. Uppfyller inte kursen dina förväntningar får du en ny kurs vid ett annat tillfälle eller pengarna tillbaka. Vi gör allt för att du skall få en så kvalificerad och inspirerande tid hos oss som möjligt.

Kurslokaler, tider, logi och parkering

Våra egna kurslokaler är belägna i NOD-huset på Borgarfjordsgatan 6B i Kista, Stockholm (karta). Väljer du att ta bilen till Kista kan du med fördel parkera i Kista Galleria. Därifrån är det bara en kort promenad till våra lokaler.

Två- och tredagarskurserna i Kista börjar kl 09.30 första dagen, kl 08.30 resterande dagar och slutar ca kl 16.30. Endagskurser börjar kl 09.00 och slutar kl 16.00.
Vi har avtal med Scandic Victoria Tower i Kista vilket ger dig viss rabatt på boende när du anger koden D356761049. Du når Scandic Victoria Tower på telefonnummer 08-517 533 00.

Ska du gå en online-kurs är kurstiderna kl 08.30 - 17.00 samtliga kursdagar. Här kan du läsa om hur online-kurserna fungerar och vad som krävs för att delta.

Certifiering

För att erbjuda högsta kvalitet på våra kurser strävar vi efter att alla våra lärare ska vara certifierade. Detta görs i två olika certifieringsprogram. Esri Technical Certification Program är ett program som påvisar en hög teknisk kompetens i användandet av Esris produkter. Nästa steg för våra lärare är att genomgå den pedagogiska certifieringen CompTIA Certified Technical Trainer (CTT+), en internationell certifiering som behandlar grundläggande teori och praktik för IT-instruktörer.

Kontakta våra kursrådgivare

arcmap-blog-48

Skicka ett meddelande

Kontakta våra kursrådgivare

Kontakta oss

Välkommen att ringa

0771-98 48 00

Kurskalender

Se alla lärarledda kurser och kursdatum

Ladda ned kurskalender