Skip to Content

Online-kurser

Lärarledda kurser i realtid

En online-kurs innebär att du ansluter till kursen över internet och träffar vår lärare och andra deltagare via din dator. Du kan när som helst prata och ställa frågor till läraren, precis som om ni satt i samma rum. Online-kursen ger dig alla fördelarna med traditionell klassrumsutbildning men genomförs från ditt eget kontor eller hem.

Fördelar med online-kurser

Innehållet i online-kurserna är detsamma som kurser som erbjuds i det fysiska klassrummet. Du kan interagera med läraren, ställa frågor och få vägledning genom hela kursen via ljud, bild och chat. Arbeta med den senaste programvaran utan licens eller installation på din datorn.

Previous
Next

Så här funkar det

Previous
Next

Vanliga frågor och svar

Kursinnehållet i online-kurser är detsamma som kurser som erbjuds i den traditionella kurslokalen. Läraren har genomgångar/demos och deltagarna gör kursens övningar, alltihop i realtid. Inför en online-kurs skickar vi kursboken till dig. Att boka en plats på en online-kurs görs på samma sätt som för övriga schemalagda kurser, d v s i aktuell kursbeskrivning här på hemsidan.

Du ansluter till kursen över internet för att se lärarens genomgångar och för att arbeta med kursens övningar. På samma sätt som en traditionell kurs i en kurslokal genomförs online-kursen med hålltider som läraren går igenom vid kursens början.

Esri Sverige ger varje kursdeltagare tillgång till den virtuella utbildningsmiljön. På kursdagen ansluter du från din egna dator och får då tillgång till de programvaror och data som används under kursen. Då online-kurserna är helt webbaserade krävs att du använder en dator med operativsystemet Windows 10/11 eller Mac OS 10/11 samt en webbläsare med stöd för HTML 5, senaste versionen av Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari rekommenderas. För bästa möjliga upplevelse behöver du ett headset med mikrofon samt en webbkamera.

Två veckor innan kursstart skickar vi dig en kurskallelse med e-post. Här framgår bl a kurstider och vad du behöver förbereda för att ansluta till den virtuella utbildningsmiljön:

Kontakta våra kursrådgivare

Skicka ett meddelande

Maila våra kursrådgivare

Kontakta oss

Välkommen att ringa

0771-98 48 00