Effektivt arbetsflöde med mobila appar

Samla in, lagra och kvalitetssäkra data smartare

Webbinar

Digitalisera arbetet från fält till kontor

Med ArcGIS Field Maps, ArcGIS Survey123 och ArcGIS QuickCapture kan du skapa ett helt digitaliserat arbetsflöde för insamling av data. Även med stöd av drönare, om det är relevant. 

Att samla in och ajourhålla data med stöd av ArcGIS är ett av devanligaste användningsområdena hos våra användare. Därför finns också flera appar som stöttar, även när behoven blir mer nischade eller behöver ske med drönare.

I slutändan handlar det om att skapa effektiva arbetsflöden där datakvalitén ökar, kommunikationen flyter smidigare, dubbelarbete minimeras och papper och penna är ett minne blott.

Innehåll i webbinar om ArcGIS mobila appar

Beroende på vilka slags data som ska samlas in, var och när, finns en del saker du som GIS-administratör bör tänka på för att säkerställa att datakvalitén blir så bra som möjligt i alla steg. Vi visar hur du kan skapa ett effektivare arbetsflöde med ArcGIS mobila appar som:

  • Underlättar för dig både före och efter datainsamling.
  • Säkerställer att data håller en viss kvalitet.
  • Gör att datainsamlingen i fält blir smidigare för de som ska utföra jobbet.

Webbinaret är särskilt relevant för dig som redan arbetar med nämnda ArcGIS-appar men vill inspireras och se vilka fler möjligheter som förenklar, både för dig på kontoret och för kollegorna ute i fält.

 

Madelene Bergstrand, Esri Sverige