Upptäck tydligheten i det komplexa

Introduktion till geografiska analys

En majoritet av all data som skapas i ett företag eller en verksamhet kan kopplas till en fysisk plats. Analyser och scenarios med den geografiska dimensionen som grund ger dig de svar du behöver för att fatta rätt beslut och undvika dyra misstag. Se hur geografisk analys ger fördelar som:

1. Visualisering med karta ger unik översikt
Genom att addera den geografiska dimensionen till verksamhetsdata går det att visualisera informationen på en karta. Det ger en översikt som inte går att få på annat sätt.

2. Resultaten av en analys visas på karta
En geografisk analys utför avancerade beräkningar och visar resultatet på en karta. Den visuella översikten ger insikt direkt och även om frågorna är komplicerade blir svaret enklare.

3. Kraftfullt underlag till beslut som effektiviserar
Med analyser som bygger på verkliga data elimineras diskussioner baserade på magkänsla. Det gör att du kan fatta rätt beslut direkt. Det effektiviserar och sparar tid och pengar.

Nyfiken och vill veta mer?

Ladda ner webbinaret

Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi en länk där du kan se inspelningen av webbinaret.

Se på din organisation med nya ögon

Den digitala transformationen gör den organisation som har förmågan att använda data på ett medvetet och strukturerat sätt till vinnare. Genom att dessutom utnyttja den modern teknikens inneboende möjligheter att dela information och samverka bäddar du för långsiktig effektivitet och lönsamhet. Geografisk information och analys bidrar genom att skapa förutsättningar för insikter och beslut med större precision.

3 pusselbitar lägger grunden