Skip to Content
Tonad bakgrundsbild

Så funkar rasterbildhantering i ArcGIS

Samla in, lagra och hantera i en sömlös process

Rasterbilder i ArcGIS

Se webbinar om raster och fjärranalys i ArcGIS

Arbeta effektivare med dina rasterdata än någonsin tidigare. Med ArcGIS kan du optimera processer, analyser och annan hantering av dina rasterdata. I det här webbinaret fördjupar vi oss i hur det funkar.

Idag går det att samla in rasterbilder från en mängd olika källor, såsom satellit och drönare men även den egna mobiltelefonen. Och precis på samma sätt som att andra datamängder ökar, ökar också mängden rasterdata, eller rasterbilder. ArcGIS är byggt för att hantera just rasterbilder, låta sina användare utföra avancerade fjärranalyser och på andra sätt utvinna insikter ur rasterdata.

Tekniska framsteg har flyttat fram positionerna för arbete med rasterdata vilket nu kan ske på avancerad nivå inte bara lokalt i ArcGIS Pro utan även i molnet, eller i en kombination. Det öppnar upp för helt nya möjligheter att processa bildsamlingarna både snabbt och effektivt i ett sömlöst flöde inom ArcGIS-plattformen, hela vägen från insamling och bort till slutanvändare som behöver se en uppdaterad karta i mobilen.

I webbinaret bjuder vi på flera godbitar av vad som är möjligt att göra med rasterbilder i ArcGIS och visar konkret hur det kan se ut när du jobbar med raster och fjärranalys i ArcGIS. Ladda ner nu och se när det passar dig!