Stöd för att byta från ArcMap till ArcGIS Pro

Kostnadsfri rådgivningstimme för dig med ArcGIS

Construction worker with yellow hard and vest holding a tablet

Vi hjälper dig

Sitter du fortfarande och arbetar i ArcMap? Som du säkert vet så har det kommit en efterträdare i form av ArcGIS Pro och vi rekommenderar starkt att du byter över så snart det passar dig och din verksamhet.

ArcGIS Pro är uppbyggt på ett helt annat sätt än ArcMap och är anpassat utifrån de krav och tekniska möjligheter som finns idag, och ser därmed också annorlunda ut. Det här medför att du får tillgång betydligt smidigare arbetsflöden och metoder att jobba som underlättar inte bara för dig utan i förlängningen för hela organisationen.

En del kan dock känna ett visst motstånd emot att lämna det välkända och invanda i ArcMap, där man vet hur allt funkar. Därför finns vi här för att hjälpa dig. Fyll i formuläret så bokar vi in en kostnadsfri rådgivningstimme, för dig som vill börja resan från ArcMap till ArcGIS Pro.

Besök även gärna webbsidan Byt från ArcMap till ArcGIS Pro. Där har vi samlat flera av våra bästa och mest konkreta tips som stöttar dig att ta ett steg i taget, så att du kan anpassa migrationen i en takt som passar för dig. 

Från det välbekanta till något ännu bättre