Praktisk information

Här följer praktisk information till dig som har fått en kallelse till kurs hos Esri Sverige i Kista.

Kurslokaler, tider och logi

Esri Sveriges kurslokaler är belägna i direkt anslutning till vårt kontor i Kista. Klicka på länken nedan för praktisk information inför en kurs i Kista.

Garanti

Uppfyller inte kursen dina förväntningar får du en ny kurs vid ett annat tillfälle eller pengarna tillbaka. Vi gör allt för att du skall få en så kvalificerad och inspirerande tid hos oss som möjligt. Vi har valt att begränsa antalet deltagare per kurs så att varje elev får tillgång till en egen dator och bästa möjliga hanledning. Vi förbehåller oss rätten att flytta en kurs om en lärare plötsligt skulle insjukna.

Avbokning

Vid avbokning debiteras ingen kursavgift om avbokningen sker senast två veckor före kursstart, 50% om avbokningen sker senast en vecka före och 100% om avbokningen sker under den sista veckan. Om du får förhinder och inte kan deltaga kan du självklart överlåta din plats till en kollega.

Mer information

Önskar du ytterligare information, vänligen kontakta Josefine på telefon 08-655 32 54 alternativt skicka e-post till josefine.marthinsen@esri.se.