Bredda kompetensen i din organisation

Vi vill premiera de användare som vill hålla sig uppdaterade och utbildade på produkterna därför har vi tagit fram förmånliga erbjudanden för er som vill gå fler kurser eller utbilda fler individer i er organisation.

Programvara och rabatt på utbildning

Vid beställning av programvara och samtidig bokning av schemalagd kurs för en person, erbjuder vi hela 50% rabatt på kursen.

Bokningserbjudande

Som kursdeltagare hos oss har du möjlighet att boka en ny kurs med hela 25 % rabatt på ordinarie kurspris. När du nyttjat detta bokningserbjudande och gått din andra kurs bjuder vi på en ArcGIS for Personal-licens.

Mer information om bokningserbjudandet

Gå fler på samma kurs – bredda kompetensen i din organisation

Att gå flera från samma företag gör det enklare att implementera arbetsflödet i er verksamhet. Bokar ni en utbildning för två personer så erhåller den andra personen en rabatt på 20 %. Är ni tre eller fler så erhåller deltagare tre och alla därutöver 30 % vardera. 

Mer information om rabattstegen

Utbildningscheckar – förbetalda kursdagar

Spara upp till 30% per kurs med vår utbildningscheck, en kostnadseffektiv lösning för organisationer med varierande utbildningsbehov. Köp en utbildningscheck laddad med 10, 30 eller 50 utbildningsdagar.  

Mer information om utbildningschecken