Bokning av kurs 

Kursbokningen gör du enklast här på vår hemsida. Här finner du all information om våra utbildningar. Efter att ha bokat en kurs via hemsidan får du med e-post en bekräftelse på din
bokning. Du kan också göra din kursbokning genom att ringa oss på telefon 0771-98 48 00.

Vi har valt att begränsa antalet deltagare per kurs så att varje elev får tillgång till en egen dator och bästa möjliga handledning. Vid färre än fyra anmälda tvingas vi tyvärr ställa in kursen. Om detta skulle hända dig kan vi tillsammans finna en alternativ tidpunkt för ett nytt kurstillfälle. På samma sätt förbehåller vi oss rätten att flytta en kurs om en lärare skulle insjukna.

Kallelse 

En kallelse kommer i god tid före kursstart. I denna informerar vi också om tider för start och slut av kursen samt hur du hittar till oss.

Avbokning

Vid avbokning debiteras ingen kursavgift om avbokningen sker senast två veckor före kursstart, 50% om avbokningen sker senast en vecka före och 100% om avbokningen sker under den sista veckan. Om du får förhinder och inte kan deltaga kan du självklart överlåta din plats till en kollega.

Garanti

Uppfyller inte kursen dina förväntningar får du en ny kurs vid ett annat tillfälle eller pengarna tillbaka. Vi gör allt för att du skall få en så kvalificerad och inspirerande tid hos oss som möjligt.

Kurslokaler, tider, logi och parkering

Våra egna kurslokaler är belägna i NOD-huset på Borgarfjordsgatan 6B i Kista, Stockholm. Vi ger även schemalagda kurser i Malmö (World Trade Center) och i Göteborg (Aktiviteten).

Utbildningarna börjar kl 09.30 första dagen, kl 08.30 resterande dagar och slutar ca kl 16.30. 
Vi har avtal med Scandic Victoria Tower i Kista vilket ger dig rabatt på boende när du anger koden D356761049. Koden får du också i kallelsen till kursen. Du når Scandic Victoria Tower på telefonnummer 08-517 533 00.

Om du ska gå kurs i Kista och väljer att ta bilen kan du med fördel parkera i Kista Galleria. Därifrån är det bara en kort promenad till våra lokaler.

Certifiering

För att erbjuda högsta kvalitet på våra kurser strävar vi efter att alla våra lärare ska vara certifierade. Detta görs i två olika certifieringsprogram. Esri Technical Certification Program är ett program som påvisar en hög teknisk kompetens i användandet av Esris produkter. Nästa steg för våra lärare är att genomgå den pedagogiska certifieringen CompTIA Certified Technical Trainer (CTT+), en internationell certifiering som behandlar grundläggande teori och praktik för IT-instruktörer.